Activitati

Home / Activitati

Obiectul de activitate îl constituie furnizarea de gaze naturale pe piaţa românească, societatea funcţionând în baza Licenţei de Furnizare a gazelor naturale nr. 1900/20.11.2013, eliberată de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

WIEE Romania îşi desfăşoară activitatea în baza contractelor de furnizare a gazelor naturale încheiate cu diverşi cumpărători (consumatori industriali, societăţi de distribuţie, alţi furnizori de gaze naturale), operând pe piaţa liberă, bazată pe principii competiţionale, alături de renumite companii din industria petrolului şi gazelor naturale.

WIEE Romania îşi justifică locul deţinut pe piaţa gazelor naturale printr-o creştere rapidă a cotei de piaţă, datorată atât promovării unor politici moderne de marketing, aplicate în vederea integrării într-o piaţă europeană a gazelor naturale şi adaptate cerinţelor consumatorilor din România, cât şi dezvoltării unui model de afacere bazat pe transparenţă şi flexibilitate în relaţiile comerciale, cu garantarea securităţii livrărilor de gaze naturale pe termen lung.